Bed & Breakfast
 


TARIEVEN

De prijzen zijn op basis van overnachting door twee personen, inclusief heerlijk geserveerd ontbijt, BTW en toeristenbelasting.

1 nacht € 90,00 per kamer
2 nachten € 175,00 per kamer
3 nachten € 255,00 per kamer

Meerdere nachten op aanvraag. Het is ook mogelijk om de gehele B&B af te huren, met of zonder ontbijt, prijzen op aanvraag.

Familiekamer
Als familiekamer is de Tulpenkamer met de bedstee in de gang. De bedstee kan gebruikt worden voor 1 of 2 kinderen, de kinderen gebruiken dan het sanitair van de ouders in de Tulpenkamer. 
De prijs inclusief ontbijt, toeristenbelasting en BTW per nacht.
2 volwassenen, 1 kind in de bedstee € 120,00
2 nachten € 225,00
2 volwassenen, 2 kinderen in de bedstee € 140,00  
2 nachten € 245,00  

Prijzen zijn inclusief:
- eindschoonmaak
- handdoeken en keukenhanddoek/theedoeken
- opgemaakte bedden
- WiFi
- koffie/thee

Maanden juli en augustus

Voor deze maanden geldt minimale boeking van 2 nachten. Mocht het zijn dat het niet vol is, dan kunt u een mailtje sturen of even bellen met de vraag of er nog wat vrij is voor 1 nacht.

Feestdagen
Bij feestdagen zoals Pinksteren, Pasen etc. is het alleen mogelijk om minimaal 2 nachten te boeken.

1-persoon
Bij gebruik van de kamer door 1 persoon, is het tarief vanaf € 80,00 per nacht. Inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Extra bed

  • Het is mogelijk om een extra bed in de kamer bij te plaatsen. Dit geldt alleen voor de kamer “Narcis”.
    Voor kinderen € 25,00 en voor volwassen € 40,00 per persoon per nacht, incl. ontbijt.
  • Een ledikant (tot 3 jaar) is aanwezig.

Contante betaling
Helaas kunt u bij ons niet met pin of creditcard afrekenen: gaarne contante betaling bij aankomst, of vooraf per bank, laat ons dat weten, dan sturen we het bankrekeningnummer door.

Huisdieren
Huisdieren in overleg. Per hond € 7,50 per nacht.

Fietsen huren
Wilt u fietsen huren? Dat kunnen wij voor u regelen. Bij onze plaatselijke fietszaak (Bikestore in Julianadorp) kunnen allerlei fietsen gehuurd worden, ze zorgen ervoor dat ze bij de B & B klaar staan! Ook is er in de boerderij een afsluitbare deur en kunnen de elektrische fietsen opgeladen worden.

Parkeren
Op ons eigen erf is ruimte genoeg om te parkeren, hier kunt u geheel gratis parkeren tijdens uw verblijf. Graag bij de bordjes van Bed en Breakfast, achter de boerderij.

Ook is het mogelijk beide kamers van de boerderij te huren per week op basis van zelfverzorging. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.  

Klaas Minnes en Marian Kos | Bed & Breakfast Tulpen & Zo | Langevliet 13 | 1787 BC Julianadorp | Telefoon: 0223-646562/06-12417641