Bed & Breakfast
 


STRAND, ZEE EN TULPEN

Onze stolpboerderij ligt tussen de bloembollenvelden in de Kop van Noord-Holland. Strand, zee en duinen liggen op korte afstand. Het hele jaar rond kunt u hier genieten van de omgeving. De Bed & Breakfast ligt op de route naar het Waddeneiland Texel, een perfecte stop om de volgende morgen uitgerust de eerste boot te kunnen halen.

Bij de boerderij hoort ook de tuin bij uw kamer en voor de kinderen zijn verschillende speeltoestellen aanwezig. Voor hen is er een speciale slaapplaats: een echte bedstee. U heeft volledige privacy door eigen opgang en gratis WiFi aanwezig.

Komt u in het voorjaar, dan is het genieten van de prachtige, vele bloembollenvelden om ons heen. Heerlijk om doorheen te fietsen.

Voor een korte tussenstop of een langer verblijf; wij heten u van harte welkom. We hebben de B & B uitgebreid met een zelfgebouwde Pipowagen, deze is geschikt voor 4 personen en heeft een bedstee en twee eenpersoonsbedden. Voor weekend, 2 of 3 nachten, midweek of hele week. Zie voor meer informatie en prijzen onder Pipowagen Mama-Lou.

Noord Holland PadOok de lopers van het NoordhollandPad zijn van harte welkom. Onze B & B ligt vlak aan de etappe nummer 3, die van Den Helder naar Julianadorp. Wij halen u op bij het eindpunt in Noorderhaven en masseuse kan besteld worden!

Marian en Klaas

 

Klaas Minnes en Marian Kos | Bed & Breakfast Tulpen & Zo | Langevliet 13 | 1787 BC Julianadorp | Telefoon: 0223-646562/06-12417641