Bed & Breakfast
 


DE KAMERS

In de oude stolpboerderij, anno begin 1900, is een gedeelte verbouwd tot een Bed & Breakfast. Op de plek waar vroeger de koeien en paarden hebben gestaan, zijn twee moderne kamers met een woongedeelte ingericht, met behoud van authentieke boerderij elementen.

Het appartement heeft een eigen opgang aan de achterzijde van de boerderij via de darsdeur. Fietsen of motoren kunnen worden binnengezet. Voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt.

Beide kamers liggen op de begane grond. Vanuit de kamers is er toegang tot de tuin met veranda en een eigen terras. Speelgoed en trampoline voor kinderen vrij te gebruiken. Kamers zijn samen of apart te huren. De gehele Bed & Breakfast is rookvrij. Gezamenlijk woon-/zitgedeelte met kleine keuken, koelkast, eettafel en stoelen, televisie en radio. Koffie en thee staat klaar. Ontbijt wordt hier geserveerd, bij mooi weer in de tuin of, op verzoek, in uw kamer.

Kamer Narcis
2 eenpersoons Auping bedden, verstelbaar
Mogelijkheid 1 extra bed

Kamer Tulp
2 eenpersoonsbedden, verstelbaar, kan als 2 persoonsbed worden opgemaakt. TV op de kamer.
Familiekamer De Tulp kamer met bedstee voor 2 kinderen

Badkamer
Beide kamers hebben een eigen badkamer met wc, inloopdouche en wastafel. Shampoo en douchegel is aanwezig.

Gratis WiFi
WiFi is gratis beschikbaar, in de gehele Bed & Breakfast.

Klaas Minnes en Marian Kos | Bed & Breakfast Tulpen & Zo | Langevliet 13 | 1787 BC Julianadorp | Telefoon: 0223-646562/06-12417641